dinsdag, 27 augustus 2013

Stilletjes op m'n Blog? Geen goed teken...

Volgers van m'n blogje, als ik er nog heb tenminste, zullen het al geruime tijd gemerkt hebben. Het is hier vrij stilletjes. Meestal is die stilte in het schrijven een projectie van m'n loopprestatie. Sinds de 100 km ultraloop in Torhout, vind ik de moed, kracht, stimulans niet meer om nog deftig te trainen. Heb ik m'n doelen te vlug behaald dit jaar? Heb ik te diep in m'n reserves getast? Of ben ik wat minder fanatiek geworden? Wie gaat het zeggen. Ik voel me er in ieder geval niet zo goed bij. Wat vroeger een dagelijkse gewoonte was, is nu een ganse opgave. Enkele weken geleden probeerde ik de draad terug op te nemen, maar dit werd abrupt gestopt door een pijnlijke val op het werk. De benen willen wel mee, maar de rug pruttelt behoorlijk tegen. Met pijn lopen is niet prettig. Het moet nog leuk blijven. Hopelijk brengt de behandeling bij de kinesist een oplossing want de wil is er wel. In oktober staat er nog pacerwerk op het programma tijdens Brussels Marathon (3u15). Normaal is dit geen probleem, maar zoals het er nu uitziet, is er nog werk aan de winkel. Maar opgeven? No Way. Als ultraloper moet je dikwijls uit een dal kruipen, lopen... Tegenslagen maken je sterker... Waarom zou het nu anders zijn? Sportieve groeten en tot binnenkort...

 

6fe9e607c9f8e6e1b9970e54fa6824aa.jpg

14:47 Gepost door Joris Rommelaere | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

Wel herkenbaar dat gebrek aan fut na een 'mijlpaal' in het seizoen. Een mens heeft een doel nodig om naartoe te werken of te trainen. De tijd nemen en de batterijen weer rustig opladen.
Alvast het amusement in Brussel. Ik ben zelf ook ingeschreven (voor de halve marathon) maar door een kwetsuur ga ik er niet bij zijn. Greetz!

Gepost door: navidad | dinsdag, 27 augustus 2013

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.