donderdag, 13 december 2012

LOOP VERLOREN TEGEN DEMENTIE

DRINGEND GEZOCHT: LOPERS MET EEN HART. TREK UW SCHOENEN AAN EN LOOP VERLOREN TEGEN DEMENTIE

Voor Music for Life is Unpack&Track in samenwerking met Fitness Pure Senses te Brugge en Proudfield (vroegere jongens van Netlog!, Red Herring top 100 Europese startups) een grootschalige sponsorloop aan het opstarten voor onderzoek tegen dementie.

Heel Vlaanderen zal op 7 dagen tijd 24/24 doorkruist worden met een PrimeUT GPS tracker die steeds wordt doorgegeven en die iedere km registreert.

De start is nu vrijdagavond 20u op de markt van Kortrijk.

Iedere km wordt omgezet naar geld voor onderzoek tegen dementie. We gaan van start met 1€ / km sponsering. Dit zal stijgen doorheen het traject.

Indien iemand bekends zoals de Burgemeester zou kunnen meelopen dan geeft ons dit onmiddellijk de nodige aandacht om nog meer mensen te engageren en km’s te verzamelen.

Sponsering of andere manier van aandact zijn natuurlijk ook steeds welkom.

Meer info via:

Algemene URL

http://www.loopverlorentegendementie.be (=Facebook pagina)

URL's met meer details

http://www.loopverlorentegendementie.be/regels

http://www.loopverlorentegendementie.be/track

http://www.loopverlorentegendementie.be/sponsors

 

Vrijdag om 20u gaan we van start met de 'PrimeUT - Loop verloren tegen dementie' op de markt van Kortrijk. De aftrap tot voorbij Brugge verloopt nauw georganiseerd. Echter eens voorbij Eeklo laten we de PrimeUT GPS tracker zijn eigen weg banen, op de verplichte mijlpalen na, volgens het principe dat "Iedere loper voor een opvolger zorgt". Tijdens de aftrap zijn er extra mijlpalen voorzien (zie afbeelding) en werken we met een planning. Reageer op dit bericht, stuur een e-mail naar ut@goods3k.be of schrijf je in via "Fitness Pure Senses" te Brugge. Geef een zo breed mogelijke tijdspanne op en we kijken samen waar je in te plannen. Loop verloren tegen dementie, schrijf je nu in en bewijs een pionier te zijn voor het evenement dat Vlaanderen weldra gedurende een week in de ban zal houden.

Dit wordt de grootste sponsorloop die Vlaanderen ooit gekend heeft!

Voor meer info neem contact via : 0485934104

 

Vriendelijke groeten,

Kris Vandenreijt

Goods3K – Home of the PrimeUT

*info@unpack-and-track.com

:http://www.unpack-and-track.com

 

07:30 Gepost door Joris Rommelaere | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.